25 de ani de iubire unica!

DSC_0287Iti scriu azi de ziua ta, ziua in care te iubesc mai mult ca oricand!

Multumesc ca esti surioara mea si ca ma intelegi, ma ajuti, ma sprijini in decizii, ma iubesti.

Azi, esti atat de mare in ochii mei, implinesti 25 de ani si eu sunt muta de uimire, esti un om si eu inca te simt fetita aceea care adora sa stea in oglinda si care se imbraca in hainele parintilor. Toti anii care au trecut imbogatiti de prezenta ta, sunt pentru mine unici si simt ca tu esti cel mai frumos cadou pe care mama mea mi-l putea darui.

Ai venit in lumea mea pentru ca trebuia sa vi, sa fim impreuna prin viata si sa avem parte de aceasta iubire unica. Te iubesc ca esti in viata mea, esti iubirea cu care ma conversez si fara de care nu imi pot incepe ziua.

Nimeni nu intelege iubirea de frati, doar cei care au aceasta binecuvantare in viata lor!

Vreau ca,  intr-un scenariu din trecut, sa fim din nou in camera copilariei noastre, sa dormim imbratisate, sa ne “altoim” cu dragoste, sa facem treaba impreuna, sa ne certam, sa ne jucam…sa fim impreuna!

Dar anii au trecut si azi esti acolo cu alta iubire, nu sunt geloasa, ca nimeni pe lume nu are iubirea pe care tu mi-o porti, stiu cu certitudine acest lucru. Si tu, ai de la mine, toata dragostea pe care o pot respira, simti!

Te iubesc sufletul meu mic si ne doresc sa fim impreuna, cu carlionti albi, cochete si cu multi nepotei……la multi ani, draga mea Oani!!!!

One thought on “25 de ani de iubire unica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>