Virus “altoit”!!!

Izolate la domiciliu, 3 fete intr-o zi posomorata de sfarsit de iarna….bate vantul, norii ne “ranjesc” cu cativa stropi, zi de dor si duca!

Ne umplem timpul, desenand, tusind cu spor si incantandu-l pe monstrul VIRUS, inghitim ceva siropuri, sucuri si ceaiuri din fructe, iar tusim si incercam sa scapam macar din stransoare, daca nu ne putem elibera inca!!!

Ce putem sa facem intr-o asa zi “constuctiva”?

Pai, am multe idei. Cum sunt “fabricata” cu multe tentacule, ma apuc cu voie buna de trebaluit prin casa, pun copilul cel mare sa manance la masuta ei, iar cel mic il adorm, asa ca de dimineata. Ne uitam impreuna la desene si devoram un pomelo. Cand s-a terminat si ultimul desen agreat, imi fac griji cum sa o fac in continuare sa nu vorbeasca. Nu reusesc si cea mica se trezeste. Ceai si joaca. Fructe si joaca. Curatenie prin sertare si proba de haine din vremuri demult apuse. Nu ma incap.

Ma “zgaiesc” la oglinda si trag, nu incape si gata. Cat de slaba puteam fi? Acum imi dau seama ca eram chiar schiloada si eu ma simteam sexi…..sau acum sunt grasa??

Mda, e deja pranzul……gatesc “pizza” din…..conopida, da: blat din buchetele de conopida si o “nebunie” de legume de sezon, peste care revars o smantana………..”mami, arata yammyyyyy”!!!!!

Astept sa ma avertizeze cuptorul ca e gata si ajutata de tentacule, strang, asez, impaturesc, aspirator, matura, praf….etc si ma declar multumita. Aud din nou monstrul cum scoate flacari dintr-un “gatut fericit” si ii declar razboi!

II servesc o portie de coktail taranesc si sanatos asezonat cu mult usturoi, refuza si eu sunt doborata.

A castigat din nou, trebuie sa ii vin cumva de hac…..ii aplic antibiotic dupa 2 saptamani in care a “supt” licori magice din farmacii naturiste……dar rezista si azi dupa 4 zile de razboi.

Acum se mai aude vag, tremura, se convulsioneaza, isi risipeste ultimele flacari. In sfarsit incepe sa cedeze, ii aplic cu o ultima forta si aerosoli cu Vibrocil, il aud cum se contorsioneaza si cade………..VICTORIEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

Eu, MAMA, l-am invins sau macar l-am doborat pana isi gaseste alt “altoi” si o sa ne razboim din nou. Il astept de acum si mai pregatita…..

Trrrrrrrrrrrrrrrrr si pranzul e gata!!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>