Barbat in lumea copiilor H&M!!!!!!!!!!

Ieri, avand de cumparat diverse, am ajuns si in unul dintre magazinele mele de toale preferat: H&M!

Cred ca am ajuns, de data asta super norocoasa, exact atunci cand se primise marfa noua si era arhiplin. Nici nu stiam sa mai merg. Ma inghiolteau toate natiile de persoane cu brate doldora de toale din noua colectie. Pentru mine a fost ok, pentru ca sunt mai “grasa”, dar nu pentru mult timp si mi-am gasit exact ce imi trebuia. Primele marimi care dispar de pe raft sunt cele S si XS, normal….

In fine, dupa ce mi-am satisfacut garderoba, m-am indreptat spre zona destinata copiilor pentru ca aveam pe lista o rochita de dans pentru una dintre colegele Paulei si aveam in gand doar asta sa cumpar. Ganduri bune, omul are, numai ca ajunsa in fata Raiului cu toale de copii, am cedat nervos si am cumparat si am cumparat……..

Dar, nu am fost dusa de tot in lumea toalelor, am mai vazut si auzit si ce se intampla pe langa mine. Da, un tatic, culegea haine de pe rafturi cu o migala femeiasca. Se uita la pret in primul rand, pentru ca si eu le vanam pe cele cu pret redus si selecta hainute pentru fetita lui. Mi s-au parut atat de dulci miscarile lui barbatesti printre rafturile acelea inguste. Se strecura ca o felina foscusata pe prada, dar totusi atenta la detalii. Ce este de retinut, e ca domnul respectiv, se uita si la noi mamele sa vada cam ca am alege pentru fetite si dupa, mergea si el si se uita.  Mi-a placut asa de mult ce alesese incat, am tras si eu cu ochiul si am descoperit ca avea in mana o bluzita tare draguta. Perfecta. Am luat si eu…..

Deci, nu numai noi stim sa cumparam haine frumoase si accesorii pentru printesele noastre, uneori ramanem mute in fata acestor tati care cumpara pentru fetitele lor cu aceeasi indemanare ca si noi. Dupa ce ne-am invartit toti balamuti printre rafturi si ne-am urmarit strengareste, aveam bratele pline si parca tot nu mai conteneam cu uitatul.

Ma binedispun astfel de reprize de viata pe care le zaresc in drumul meu si va spun drept ca mai cresc in ochii mei tatii care sunt atat de prezenti in viata copiilor si ca al meu sot ma suna sa ma intrebe, ce clame de par sa cumpere pentru fete sau ce hainute sa mai ia. Are cateodata, sa nu il deochi, super inspiratie si ma bulverseaza…..se pricepe si el si toti ceilalti tati!

Bravo, domnule H&M!!!!!!!!!!!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>