Rabdare in dus!

Sa stiti ca mamele mai fac si baie, din cand in cand:)

De preferat este sa iti inmoi trupul in fiecare zi in apa ca doar de aia nu traim in Africa…..

Ador sapunul si apa si avem intalnire aproape zilnic atat eu cat si fetele, numai ca baia e pentru mine uneori chin de chin:) Sa vedeti si sa nu credeti asa ceva:

Mama, in seara asta facem baie! Yeeeeeeee urla Paula! Totul bine. Ma gandesc sa incep cu Paula ca oricum acum Flavia sta in scaunel si molfaie la un biscuite. Zis si facut. Dar, imi vine alta idee.  Lasa ca intram ambele in dus si iesim ca noi. In mintea mea, suna foarte bine si ma bucur ca nu trebuie sa mai ies cu spuma in cap dupa ce adorm ele si se trezesc ca prin minune exact cand eu fac o amarata de baie. Intru satisfacuta la dus cu Paula si incepem sapuneala. Cum sunt “psihopata” si aud mereu plans de copil, am impresia ca o aud pe Flavia, dar aleg ca de data asta sa ignor acest plans dracesc. Paula e gata si ma samponez si eu……atunci aud urletul din toti rarunchii al Flaviei. O scot pe Paula de o mana si de un picior afara din dus, alunec pe gresie si ma vad contorsionata pe jos. Alerg  in sufragerie cu ce a mai ramas din Paula si o gasesc pe Flavia cu mucisori fundita sub barbie, lacrimi mari care sar din ochii ei albastri si nu gasesc ceva sa ma invelesc sa o iau in brate. Ma linistesc si o imbrac pe cea mare cu ochii la cea mica si la mine nu ma mai gandesc ca sunt uda, cu sampon in cap si tremur ca o piftie….Ce sa fac eu acum?

Ca nu se mai opreste din plans si eu sunt plina de sampon si sapun..o iau cu mine la dus si sub un asediu de urlete reusesc sa o spal si eu ies a doua oara din dus tot cu sampon in cap. Imi iau un halat pe mine, prosop in cap si hotarasc sa le usuc, sa le imbrac si dupa ce adorm ele, poate o reusi si parul meu sa primeasca o doza meritata de clatire din abundenta cu apa…..Rabdare, Anca ca dusul nu mai inseamna liniste si stropi de apa care iti mangaie fata dupa o zi de umblatura prin viata, dusul inseamana rabdare, ZEN:):):)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>