Innebunira angajatii statului din Bucuresti!!!!

De cateva zile, ii vad grupuri grupuri prin mai toate locurile publice din Bucuresi. Stiu ca i-a scos soarele asta “ametitor” la munca in folosul comunitatii de care apartin, dar nici chiar asa!!! Sunt toti imbracati de scandal, in albastrul ala comunist, cu sepci aruncate in scarba pe scafarlie si  muieri grase, care de abia se apleaca dupa o creanguta!
Dar sa stiti ca fac treaba: matura, vopsesc de miroase a diluant pana la mine in cartier si imi imaginez cum ling aurolacii noaptea, bancile, gardurile si “pietrele de hotar”, sa ii duca in lumea aia fara griji….
Ieri mai, mai sa intre cu un excavatoras prin geamul laboratorului nostru. Curioasa sa vad ce drac’ mesteresc ei afara cu acest monstru pe 4 roti, vazui ca pur si simplu ridica pamantul si mizeria, iar doamnele din dotare, dau cu matura de sar pietrele ca la aruncat cu prastia. E hilar acest tablou si il intalnesc peste tot. Cred ca ii biciui bine Oprescu pe primarasii de sectoare ca toti fac treaba cu “atata spor”, incat nici nu mai recunosc parcurile dupa ce trece “ceata lui pitigoi”. Ii respect, clar ca imi place sa mistocaresc ca altfel nu as putea inghiti. Si iote ca avem un Bucuresti ‘conglomerat”, dar la fel de animat. Hai cu sporul de curatenie de primavara pentru angajatii care schimba culoarea si “mirosul” capitalistilor!!!
PS: La provinciali, incepura sa iasa angajatii din primarii??? Mai tu o seminta, mai tu un fum si poate ca incepe curatenia, usor, usor ca no, ii burta mare de la gratar sau de la berusca! Hai spor…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>