Recunostinta unui suflet!

Recunoscatoare sunt astazi pentru femeia care am devenit, mamei mele care mi-a dat viata si care este pentru mine VIATA!

Recunoscatoare sunt sotului, care m-a gasit si care mi-a indrumat mintea spre noi inceputuri, TU ESTI VIATA!

Recunoscatoare sunt pentru fetele mele, pentru acest miracol de fi MAMA, VOI SUNTETI VIATA!

Recunoscatoare sunt surorii mele, care mi-a fost trimisa si care este parte din fiinta mea, TU ESTI VIATA!

Recunoscatoare, tatalui meu care nu conteneste sa ma invete, TU ESTI VIATA!

Recunoscatoare sunt acelor oameni care imi pot vorbi cu dragoste si care ma accepta pentru omul care sunt, VOI SUNTETI VIATA!

Recunoscatoare pentru acei oameni, care trec ca fulgerul prin viata mea si care isi lasa cate o bucatica din suflet, in palmele mele, VOI SUNTETI VIATA!

Recunoscatoare, pentru acei oameni care au plecat din viata mea, care sunt acum frumosi si fericiti prin viata lor, MULTUMESC pentru CLIPE!!!!

Recunoscatoare sunt celor care imi scriu, care azi imi spun un simplu “LA MULTI ANI”, este atat de uman gestul vostru si zambetul meu, pe care voi nu il vedeti, imi lumineaza fiinta!

29 de ani si imi pare ca sunt de abia la inceput, parca acum m-am nascut si va doresc si voua, cei care sunteti prin viata mea, sa va traiti frumos experientele si sa aveti grija de corazon!!!!

O doza de optimism si ganduri bune, pe calea undelor de la mine!!!!

Cu drag…

One thought on “Recunostinta unui suflet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>