Copilului meu….

Te privesc pe furis in diverse ipostaze ale existentei tale si ma minunez…..

In ochii mei ai aceeasi varsta si cred ca e foarte probabil sa ramai la aceasta varsta toata viata cat timp sunt eu langa tine. Nu accept acum acest ritm alert de crestere, mai vreau clipe cu tine. Mai vreau sa te tin in brate si sa iti simt mainile ca o bijuterie in jurul gatului meu.

Iti vreau respiratia pe pielea mea si parul care ma gadila usor, iti vreau mirosul tau de care nu o sa ma satur nicicand!

Ma uit la tine si mi-as dori sa vad viitorul pur si simplu cum curge prin ochii tai calzi, sa iti vad fiecare miscare, sa iti ascult fiecare gand care ia decizii, sa iti protejez fiinta de fiecare data cand ai sa cazi. Vreau sa nu vad in ochii tai niciodata lacrimi de neputinta, vreau sa asculti si sa simti murmurul vietii, vreau sa astepti si sa cantaresti totul inainte de a lua o decizie!

Vad acum, chiar daca nu vreau sa accept ca ti se modifica trasaturile si ti se contureaza alt chip, chipul unui copil si iti caut cu disperare chipul pe care l-am privit intaia oara cand mi-ai fericit viata. Nu mai e acelasi chip, a ramas ca amintire in mintea mea, la fel ca toate trairile acelea minunate.

Acum comunici cu noi, iti doresti, iei decizii, ai sentimente contradictorii, imi povestesti diverse trairi, poti face lucruri independent de noi, esti in zbor cum imi place mie sa spun.

Cum sa am eu grija si sa fiu mereu acolo cand aterizezi?

Nici nu iti pot spune cat de mult inseamna in existenta mea sa iti privesc chipul si nu cred ca exista vreun sentiment care sa poata macar descrie, iubirea si devotamentul meu fata de nevoile tale!

Chiar daca uneori imi e greu sa ma reintregesc si sa incep de mii si mii de ori, tu sa stii ca MAMA, inseamna locul tau de plecare si de sosire pentru fiecare cursa a vietii si niciodata nu o sa ma opresc din a fi alaturi de tine atunci cand o sa ai nevoie!

Tu esti eu si eu sunt tu, esti prinsa de mine……..

Copilului meu….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>