Si am ramas muta in fata lui…………

Nu m-as mai numi Anca, daca nu as vorbi. Azi chiar am primit un “compliment” ca sunt “ametitoare”…mda, stiu, sunt innebunitoare!!!!

Si devin de-a dreptul isterica cand sunt in intarziere, mai ales cand stiu ca musai trebuie sa ajung la o anumita ora, la o locatie!

Dar cum sa ajungi dintr-un capat al “junglei” in celalalt capat? Poate sa fi zburat si nu puteam ajunge, din sectorul 3 la ora 17:55, in sectorul 1, la gradinita fetei, la ora 18:00!

Da, sunt de vina, ca mi s-a prelungit treaba atat de mult. Ce puteam sa fac? Nu raspundeau astia de la taxiu, neam, neam….nu era nimic in zona Calea Mosilor. Devenisem mai rosie ca rosia si urma sa fac Bum-Bum….ma si vedeam imprastiata pe acolo. Imi tot repetam ca e doar LUNI, Anca, doar LUNI….ignora, ZEN Anca…….Dar dupa ce mi-au inchis de cateva ori (cu ceva timp in urma, din nou ii chemasem si “centralista” imi zisese ca nu sunt in stare sa tin minte 3 cifre de la taxiul comandat, de fapt se “ratoise”  la mine fara mila), am vrut sa ii zic ceva cucoanei de dulce/sarat….sa ma reimprospatez injurand ca o needucata……dar am tacut si am asteptat….am inchis pana la urma telefonul si am fugit cu fusta prea stramta sa pot alerga cum trebuie, spre o statie de taxiuri….dar….toate 3 plecau…Doamne cat ghinion….atunci l-am vazut pe al meu taxiu, ca un armasar galben, statea si astepta printesa……scotea flacari, chiar!!!

Si, printesa s-a urcat cu chiu cu vai in taxiu (a naiba fusta stramta si femeie inca “fat” in ea, dar ce vreti, e marimea 38 si eu incap in ea si ma simt SAXIIII RAU)….si domnul blond (ca numai de astia blonzi am parte), demara….si eu am amutit….da, am amutit…

Nu m-am mai putut misca, vorbeam cu intreruperi ca o balbaita si ma tineam cu ambele maine de usa. Acest nenic blond, a facut slalom printre masini, a trecut pe rosu, a franat mereu la limita si m-a facut sa am cea mai pura adrenalina ever. Deci asa ceva, nu am mai simtit niciodata si mai mult, dupa ce ca eram vai mama mea de panicata, aveam desenat pe chip, un zambet talamb, gen PokerFace si la naiba imi placea…..el radea incontinuu si eu imi inghiteam limba, o scoteam pe nas, si iar si iar……pana cand am hotarat ca e mai bine sa inchid ochii si sa ma astept la o mega ciocnire.

Apai, asta mi-a fost, sa mor naiba in taxiu…ma vedeam latita toata in mijlocul asfaltului cu tot pachetul imprastiat la discretie si de sus cu aripi, il certam pe sofer care era teafar….era teafar si eu eram ingeras….Si frana si demaraj si frana si turat motorul la maxim, eu pamantenie la fata si cu mainile rosii de cat sange stransesem, tot tinandu-ma….Dar, el era super ZEN si eu super lesinata. Dar ce, voi ajungeti in 10 minute din Calea Mosilor in Pajura la ora de trafic maxim???

Eu am ajuns, dar i-am zis ca e primul barbat care ma amuteste si e un compliment al naibii de bun. L-am intrebat daca prefera femeile mute si mi-a spus ca nu e invatat ca femeile sa taca..nu e normal in lumea lui, dar apreciaza ca nu am zis nimic, adica sa traduc: am fost prea decenta sa mai fac vreun comentariu!!
Pai cum sa mai zic, cand tu ai condus mai dur ca la formula 1,2, 3 sau care o mai fi si eu am fost anesteziata in scaun!

Cand am coborat din taxiu, il intreb:

- Imi poti spune cum te cheama?

- Ma cheama Daniel (inainte imi spusese ca e si in zodia PESTI), clar sunt urmarita de pesti…..asta e Anca, bine ca ai scapat neimprastiata pe trotuar!!!!

Muta, muta, muta, muta……..Va imaginati, o Anca muta???

Mda,…dadadada…..

Cu drag, by Anca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>