Decideti…

Sa fi parinte e o decizie grea, dificil de asumat si de trait cu ea. Nu facem copilasi doar de dragul de a face, ii facem pentru ca vrem ca ei sa insemne ceva, vrem ca ei sa realizeze ceva, vrem sa evoluam cumva.

Noi doi, am facut fetele pentru evolutie, pentru ca ne iubim si pentru ca speram….eu sper pentru fetele noastre, sper si am incredere ca o sa aiba o viata educata si linistita. Luptam pentru noi, ele si pentru societatea in care traim!

Dar, degeaba am vrut democratie, ca traim in cea mai mare batjocura posibila. Suntem exact cum ne stim, nu am schimbat nimic, suntem si vom ramane ai nimanui.

Tara asta pe care o numim toti, Romania, are tot ce ii trebuie, este mediul ideal pentru a ne dezvolta, pentru a ne hrani si pentru a supravietui. Dar, noi cei care o locuim nu ii facem cinste. Atata bataie de joc, pentru coltul asta de pamant pe care ne-am stabilit, este de neimaginat. Alegem astfel din ce in ce mai mult sa fugim, traim izolati sau cu alte neamuri, ne facem viata un calvar, totul pentru ca la noi in tara, nu exista demnitate si incredere. Noi cei care populam Romania, ne-am nascut hoti, prin venele noastre curge fara intrerupere (sangele de roman, mare mandrie) samanta sfidarii, nerusinarii, arogantei, hotiei, mitei la orice nivel.

Aceste “buruieni” nu pot fi eradicate decat daca ne dorim toti!

Nu facem o alta Romanie decat daca muncim toti, speram toti, ne iubim mai mult noi intre noi, incepem sa avem incredere si inlaturam de la radacina ideea suprema ca noi suntem autostiutori.

Schimbam doar noi intre noi si nu judecam alegerile semenilor nostri, luptam si o sa vedeti ca tentaculele noastre o sa cuprinda si altii si altii si altii….eu sper in Romania muncitoare, datatoare de locuri de munca, sper in Romania noastra si a copiilor nostri!

Conteaza in aceste zile sa ne asumam, sa incercam macar sa ne asumam, daca fugim si ne ascundem, altii decid pentru noi!

Decideti asa cum ganditi!

Cu drag,

Anca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>