Betivul “mort”, taranii oligofreni, tara p…..

            Ne intorceam de la mare, duminica, ploaie, magic fm ca hamsterii old school, fetele dormeau, noi fortam ochii sa umble in libertatea acestor locuri mioritice, nemaintalnite, o tara superba si de neegalat, nu ai ce zice ca iti sar in cap patriotii, deci “mucles”!

                Zona, ar fi nasol sa o spun, ca imi pun o parte din “prietenii’ de pe facebuici in cap, dar va spun ca e undeva unde si-a intarcat dracul copiii, undeva departe de civilizatie (de unde, e chiar aproape de Braila City!!!).

                Sotul imi spune ca in fata vede un om trantit in mijlocul drumului, oare e mort?

                 Ma uit repede dupa semne ale vreunui accident (ni se mai intamplase ca un biciclist sa cada exact in dreptul masinii noastre, l-am ajutat si l-am dus acasa, saracul avea si un pic amnezie, dar si-a revenit), nu vad nimic si salt in scaunul de la masina sa pot vedea mai bine. Masina din fata nostra, ocoleste “cadavrul miscator” si isi continnua drumul fara sa coboare macar geamul sa scuipe sau sa se inchine la vreun sfant mioritic!

-   Ce ne facem noi?

Incetinim si vedem ca omul misca, se contorsioneaza si cade inapoi in “visare”…..oare sa sun la 112?

Al meu armasar sur, coboara geamul din dreptul meu si le tipa unor venerabili care stateau ca tampii pe o banca si se holbau ca ciorile la mamaliga:

- Ce are omul acesta, se simte rau, de ce nu il ajutati?

                Astia ragaie sau behaie ceva ce nu inteleg nici daca imi schimb placa pentru traduceri oligofrene si eu ma uit cu gura cascata cand la gurile lor, cand la sotul meu care luase foc, ii zvancnea o vena, de jur ca o puteam simti cum poate exploda si umple masina cu sangeeee!!!!

Si se pune tata, domnul inginer sa coboare ambele geamuri si a umplut la rafturi pentru toamna, iarna si vreun cataclism, la toti oligofrenii care se uitau la noi ca si cum eram dracului, extraterestrii!

Un radar de asta cu 2 clase si gura cat satul din care provine, ne spune:

- E beat, lasati-l si incep toate babele sa rada si sa dea isteric din maini (noi ne uitam unul la celalalt si am avut noroc ca fetele dorm, ca au iesit flacari din gurile noastre).

Aoleu, sat si oameni cu minte in partea dorsala, aveti exact rahatul in care va scaldati, radeti si va bateti joc, va doare exact in fasole de nenea asta care zace in mijlocul unui drum national. Cat de animal sa fii, cat de fara constiinta si fara caracter sa nu iti ajuti aproapele?

-  Ce v-a indrugat, mosu’ popa, in dimineata asta la slujba???

-  Sa lasati semenii sa intre in cacao si sa radeti ca pierdutii de ei? Sa nu intindeti o mana, sa nu vreti sa ajutati, sa stati si sa judecati?

        Latrau toti si varsau la bale asupra noastra, de zici ca era vreo revolutie, ce buni de gura sunteti, dar sa il ridicati pe amaratul acesta din mijlocul drumului, nici vorba!?

-   Era beat, isi bause mintiile, dar chiar trebuia sa moara acolo?

-    S-au asta e pedeapsa pentru ei, sa nu ne pese? Sa trecem si sa dam cu piciorul, sa radem si sa ne bagam in cocinile noastre, dar in fata popii sa purtam baticut si fusta lunga, sa ii lingem mana sfantului parinte si sa ne inchinam pentru a ni se ierta pacatele!

                Oameni ai nimanui, imi e scarba si am voma verde numai cand va vad in ochi, numai cand va vad fetele schimonosite de ura……nu stiu cum nu se “casca” pamantul sa va inghita, sa coborati spre nemurire, spre RAI….Raiul e aici si Raiul inseamna sa ajutam, mai, sat si oameni de nimic, sa ascultam si sa nu judecam ca nu suntem noi, cei fara de pacat…..Vai de mama noastra….suntem exact in tara care trebuie si meritam exact ce trebuie!!!

Nu mai exista scapare, unii oameni din punctul meu de vedere, sunt animale!!!

PS: Marit fie TVA-ul care a scazut “incredibil” si acum au radarele astea mai mult timp sa bea Coca-Cola si sa rada cu “mastile grotesti” pe care le poarta, de neajutoratii, betivanii si oamenii care sunt sub nivelul lor, nivelul C0ca-Cola style-praf pe bani sau bani pe praf….tot aia este!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>